Jie Jie's Fotopage


My name: jie jie
My Fotopage: http://juariahhjyunus.fotopages.com/
About me: http://2.srv.fotopages.com/2/15992393.jpg
From: Malaysia
Camera:
Sony
Other: DSC T100
Sony
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Pemancing Ikan
Latest entry:Meanders
View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Lynnhassan Baking Studio
Latest entry:fotopages kembali!!!
dia mali balik!!tapi dah lupa la nak post pic guna coding..kena belajar balik. stay tune View this Fotopage entry
Sweet n Spicy
Latest entry:Food Magazine RASA shooting
View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Rusnah Ahmad
Latest entry:Masukkan Gambar-gambar Dahulu......
http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/DipohonGingko_zps46ecc5fe.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Dutch_zpsd5f06513.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/VillageofWindmills2_zps8e626e46.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/PelbagaiPasta_zps2a68a0a0.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/BungaandiDutch_zps62639f17.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Kej... View this Fotopage entry
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Crystal Eye
Latest entry:Sculptures Constructed from 100,000 Toothpicks...!!
View this Fotopage entry
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
amal hayati
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2011
Assalamualaikum... masih dalam suasana raya..walaupun kita kita masuk 21 syawal.. hanya berkesempatan untuk meletak gambar terbaru.. utk kenangan raya 2011.. Gambar terbaru sejak kehahiran puteri tersayang Amani Miasara 4 Hero 1 Heroin Tercapai hasrat nak sedondong dgn anak perempuan.. Raya tahun ni kmal sempat buat Lontong dan mee kuah je.. untuk jamu tetamu yang datang... ttg gambar..mmg tak sempat... ada tu ada tpi semua gambar tak berjenis... tak cantik langsung... "SELAMAT HARI RAYA"... View this Fotopage entry
4 Hero 1 Heroin
Izarul N Anis with Aisya N Airell N Aimar
Latest entry:Short trip to Penang with Luv
1 Happy family ;-) I'm Happy bila tengok anak2 happy. Lucky diorang ni kecik2 lagi dah banyak berjalan.. dpt bercuti tengok tempat orang dari Mama diorang dulu. ;-) nanti bila Mama & Papa dah Tua, bawa kitorang jalan2 pulak tau :-D Ist time bawa Airell & Aimar naik Feri. X ada la best apa pun kan...atleast for kenangan diorang bila besar nanti. Otw balik KL we decide untuk naik feri. Aisya penah naik feri masa umur dia 1 thn. So ni 2nd time bagi kakak Aisya. :-) Ni lah terapi yang paling b... View this Fotopage entry
Aidura Sofiee
Latest entry:ISHRAQ
View this Fotopage entry
Shukri Sfawani
Latest entry:Tengku Fahmi Kahwin at Kajang, Selangor.
Salam wbt. dan Salam 1Malaysia semua.. Sudah lama i tak update fp ini.. Sempena kembalinya saya semula (i come back).. maka saya hendak bagi hadiah percuma kepada pengantin yang akan atau telah berkahwin ya he3, iaitu sesi fotografi luar (Outdoor photo sesion), selama 1-2 jam yang bernilai RM600. Lokasi pergambaran adalah disekitar Putrajaya sahaja her3. Terhad kepada 1 atau 2 pasang pengantin. Kepada yang berminat sila hubungi saya di talian seperti di bawah. Tarikh terhad kepada 17 Feb 2... View this Fotopage entry
tp yang ini sudah dimiliki...
WaWa Peace
Latest entry:Jemputan
Salam semua...mmg dah lama sgt wa tinggalkan fp ni...wa skang dah pindah umah baru kat blog. ni blog wa http://chentashayang.blogspot.com Masih blum lambat sgt lg wa nak ucap selamat tahun baru buat semua kengkawan. Dikesempatan ni juga wa nak menjemput semua kwn2 fp tuk dtg ke Majlis Resepsi wa. Sila rujuk kad yer..lau agak2 xsure jalan mana..just call tau View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
gee nasrul
Latest entry:It's been two years ....
salam... just trying to 'sapu habuk2' kat laman ni... memperkenalkan... my 1st n 2nd edition.... ** nak edit pun terkial-kial... huhu $-) will update later (times depend ) View this Fotopage entry
raqin rafiqyn
Latest entry:Birthday Cake
View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
Ahmad Syafiq Amir
Latest entry:Febuari baru ni Britday adik mia ke 5
View this Fotopage entry
natrah ismail
Latest entry:3D Slideshows
* http://www.youtube.com/watch?v=vB2z6JwuMec ***banyak lagi gambar lom sempat upload,,,nntkannn yer View this Fotopage entry
umi kal wheldon
Latest entry:My Machine Room
Ini kerja auntie jika ada waktu lapang, selalu nya auntie mula kan kerja menjahit di waktu pagi, entah kenapa, di sebelah petang auntie lebih suka di meja computer dari menjahit, jadi pagi menjahit, tengah hari memasak dan petang bermain computer hahaha, masa bergitu pantas.....satu hari berlalu :-D Di sini ada sedikit sebanyak dari jahitan auntie untuk tatapan kawan2 di fp :-D, malas nak letak gambar2 yg lain kerana fp sangat lambat to upload photo...sabar aje lah View this Fotopage entry
masriyah yusof
Latest entry:RENUNGGAN
Salam, Di petik dari iLuvislam.com 1. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 orang wali. 2. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 lelaki solehah. 3. Seorang wanita yang jahat adalah lebih buruk daripada 1,000 lelaki yang jahat. 4. 2 rakaat solat dari wanita yang hamil adalah lebih baik daripada 80 rakaat solat wanita yang tidak hamil. 5. Wanita yang memberi minum susu kepada anaknya daripada badannya (susu badan) akan dapat satu pahala daripada tiap-tiap t... View this Fotopage entry
Azura Asri
Latest entry:my lovely sister's engagement
View this Fotopage entry
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
Raha niss
Latest entry:Holiday @Kuching - Part II
Sambung lagi... Naik sampan keseberang sana...ke kedai kek lapis Dayang Salhah. Rasa dulu sebelum.....err rasa sampai kenyang :-D :-D ...beli sedikit sebanyak, mintak dia packing siap, balik hotel nanti trus simpan peti ais dengan kotak2 tu. Dari kedai kek ni pergi pulak ke rumah bapa saudara ....memang dah buat temu janji dia dtng ambik kita orang kat situ ke Petra jaya (rumah dia la) sehingga menjelang maghrib baru berganjak dari situ....balik tu dia hantar kami sampai ke hotel. Destinasi... View this Fotopage entry
Nor ezy
Latest entry:Taiping... & Bukit Merah Lake Town Resort
View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Nurfikas Salleh
Latest entry:^_^Raya Cookies^_^
Salam semua.....Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan dan pengunjung fotopage Nur. Diam tak diam dah seminggu kita berada dalam bulan syawal...... Ok lah Nur pun tak ada cerita yang nak diceritakan....Nur cuma nak kongsi dengan kawan-kawan kuih muih raya yang Nur buat tapi belum sempat nak update hari itu....abah along pun ada bertanya tak buat kuih ke tahun ini.....hehehe....lambat benar Nur nak update fotopage....terkedek-kedek macam penyu.LOL :-D View this Fotopage entry
zairul and zack
Latest entry:We have moved!
Terima kasih kerana masih mengunjungi fotopage ini. Kami telah berpindah ke tempat baru; URL : http://www.cikkiah.com Instagram ID : @cikkiah [ https://www.instagram.com/cikkiah/ ] http://s1362.photobucket.com/user/zazmil/media/cikkiahig2_zpswyl6pcqr.jpg.html() How've you been? :-) View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
cek de sam
Latest entry:PINDAH "RUMAH"
HELLO, HAI, HI SEMUA KAWAN2, RAKAN- RAKAN CYBER.... FOTOPAGES TAK AKAN DI UPDATEKAN LAGI MEMANDANGKAN SAYA DAH PINDAH KE BLOGSPOT...... http://perjalananhidupku-sam.blogspot.com/ SAYA AKAN BIARKAN FOTOPAGES NIE UTK BERKONGSI RESIPI2 YG SAYA TELAH CUBA UTK TEMAN-TEMAN SEMUA.. SEKIAN. TERIMA KASIH. View this Fotopage entry
Din Mamantaro Sweet Moments
Latest entry:Pre Wedd / Post Wedd
Nite shoot at Melaka.... More at http://www.flickr.com/photos/sweetmomentsgroup/sets/ View this Fotopage entry
Fadzlie Baharun
Latest entry:LAST DAY
Sudah sekian lama, aku menggunakan laman ini untuk bertukar² pendapat ngan kengkawan. Namun, ramai sudah juga otai-otai yang memboikot laman ni. Dan akhirnya, aku sendiri mengambil keputusan yang sama. Selepas ini, aku menggunakan laman http://www.jphotovideo.com & http://sandakanphotovideo.blogspot.com View this Fotopage entry
syerah omar
Latest entry:::Selamat Menyambut Bulan Ramadhan :)::
Hi semua :-D Lama btol tak update yer.kekekeke :-D skang nih mcm kurang sikit masa terluang tu. :-D kalau ada pon lebih rasa lega bekebun kat farmville facebook tu LOL sb kalau tanam pokok betol2 belum tentu naik LOL skang ni takot giler kan nak keluar rumah? serius mmg manjung,setiawan,lumut banyak dah kes. tapi tu la boleh kira dgn tangan je kalau yang pakai mask tu :-S n kiteorang pon tak keluar rumah.kalau keluar pon sorang je turun kereta. sorang lagi jaga anak dalam kereta. slaluny... View this Fotopage entry
najla umi and papa
Latest entry:~ EDISI NAJLA SUFYA.
mcm biasa.. bz with my daily life with 2 kiddos, and am just recovered from allergy satu badan, gatal2, merah2 and also bengkak2.. nak dekat seminggu jugakla menahan kegatalan itu.. punyalah tak tahan... but as a supermom..sakit ke tak sakit ke.. sama je.. life must go on.. non stop working.. :-O dun have much time..sempat curi2 time while the hero is sleeping... new update about najla sufya.. a sister yg very talkative..tot..tet..tot..tet... kepoh tak hengat budak ini.... :-D to dear najla.... let's ... View this Fotopage entry
c a k c i b u r thE grEat
Latest entry:bye bye..
after 6 yrs fotopaging, i'm thinking of closing this fp. i'm now into blogging. if u wish to read my story,do browse for my blog.. i wont put the link here. daaaaaaaaaaa.... cakcibur the great. lyakhaleeda[at]yahoo.com View this Fotopage entry
yg menjadi kegilaan ayah dan anak..
sweet sixsixsix
Latest entry:...the befday girl wish...
(yeahhhhhh... another late entry, so what?! late or never?!! hahaha... enjoy the pics!) my befday used to be second best to hari raya. thou it was not as elaborate, it was a day set aside special just for me. i can still remember when we celebrated http://sweetsixsixsix.fotopages.com/?entry=976949(my BIG three-oh befday) in genting highland 2 years back. it really was nothing spectacular but to me, it was the best befday i ever had. especially when mak surprised me with the http://sweet-sixsixsix.blogspo... View this Fotopage entry
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO
Latest entry:"I ingat U"
sofia...boxhousestudio dah hantar ke poli semalam...surprise!!!... :-D sofia nak moist chocolate cupcakes yang diserikan dengan black and white fondat serta kata-kata "i ingat u"...mmm...romantis sih!!!.....oppss... LOL jom jalan-jalan http://boxhousestudio.blogspot.com View this Fotopage entry
with moist chocolate cupcakes
erna hairani
Latest entry:Jom ke Genting!!!
Pada 9 Januari yang lepas, kitaorang ke Genting Highland. Tidur satu malam je, maklumlah sekarang Ellisa dah start kelas, pergi berjalan pun masa weekend jelah. Untuk pengetahuan korang, nilah first time bebudak ni bermalam di Genting Highland. Kitaorang bermalam di First World Hotel, senang nak main-main, makan-makan & shopping-shopping hehehe :P Sedikit gambar kitaorang di Genting. View this Fotopage entry
Kolam ikan
Hajar Mohamed Yussof
Latest entry:Noktah
Assalamualaikum... Tiba saatnya kita mengundurkan diri... Ampun dan maaf andainya... terkasar bahasa tersilap bicara termarah yang tak kena tertanya tak tentu hala tersasul yang tak sengaja terpukul kat mana-mana terpekik di telinga terpinjam harta benda tercilok resepi sapa-sapa ter'moody'tak semena-mena terumpat bila-bila termacam lagi yang sewaktu dengannya... Semoga dimaafkan kerana u all lah kawan kita sampai bila-bila Sayang semua... :flowers: Rumah baru kita di http:/... View this Fotopage entry
mohd khairul nizam abu hassan
Latest entry:Last entry in fotopages
http://mknaceunlimited.blogspot.com() Mulai tarikh ini, aku dengan rasminya tidak akan menulis atau menghaplod gambo dan cerita di mknace.fotopages.com lagi. 100% blogspot menjadi lidah rasmi ©mknaceunlimited. Sekian terima kasih 2009 is a year to move to a new page. Read more at http://mknaceunlimited.blogspot.com() But the online portfolio are still in shutteractive http://shutteractive.fotopages.com() View this Fotopage entry
aliz mie
Latest entry:ALYA ADRIANA in da house!
Assalamualaikum sumer.... :flowers: Lame sgt rasenye tk update fp aliz ni...tk tau nk mule dari mane...cm first timer pulak... :-D ...1st of all aliz nk ucap terima kasih yang tk terhingga kepada semua rakan2 fp yang drop comment kt fp ni time aliz tgh pregnant dan selepas aliz deliver..maaf jugak atas kelewatan aliz membalas komen rakan2 dan kalau ade yg aliz terlepas pandang.. Alhamdulillah aliz telah selamat melahirkan bb girl 'ALYA ADRIANA BT MOHD FAHMI' secara normal pada 17/10/2008 pd hari Juma... View this Fotopage entry
elo!
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
Hellikonia aka Yatt
Latest entry:chocolate & strawberries
no cream frosting. just chocolate. and fresh strawberries :-D :-D :-D View this Fotopage entry
noorhidayah idris
Latest entry:Eidul Adha at Benut n Cuti2 at KL
Stories????Please view to my blog http://adliyana.blogspot.com View this Fotopage entry
Helmi Iliani
Latest entry:http://helmiyani.blogspot.com/
kami berpindah ke http://helmiyani.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Lestari nidzam
Latest entry:ATAS NAMA ISLAM
ATAS NAMA kekejaman juga saya menghentikan operasi fotopages ini. Kita sama-sama berjuang mengasingkan israel dari dunia ini. berpindah ke http://www.flickr.com/photos/mazdin3 http://irismatahatiku.wordpress.com/ View this Fotopage entry
aqil marzuqi
Latest entry:Enakyo, GIFU
Salam Semua... ...hari nih lepas sarapan di joyfull (betui ke eja,lupa daaaa)... ...kiteorg bertolak ke Enakyo dlm 20 minit gak... ...sampai di Enakyo,kiteorg ronda2 di daratan dulu... ...pastu naik bot laju tu 30 minit... ...pastu pi atas jambatan antara genting tu... ...subahanallah cantiknye ciptaan Illahi... ::kat belakang tu jambatan yg akak kiteorg pi lepas ni... ::antara pemandangannye... ::dlm bot laju... ::kat luar bot... ::sukenye aqil main lompat2 atas batu tu... :... View this Fotopage entry
AzRy SyaH
Latest entry:Edisi : Selamat Tinggal Fotopages
Aku dah tak pakai fotopages dah sekarang. Aku dah ader blog sendiri, so kepada peminat2 aku (wah, terlebih sudah...) boley ler melayari ke laman blog aku. http://lanunlaut.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Senja Nan Merah
uMMi aQiL
Latest entry:PINDAH RUMAH
DENGAN RASMINYA MULAI HARI INI, SEMUA N3 RESEPI UMMIAQIL DIPINDAHKAN KE RUMAH BARU....>>> http://shshada.blogspot.com <<< DAN SEMUA LINK BLOG DAN FP TEMAN2 JUGA DIPINDAH KE SANA...HARAP MAKLUM...POHON MAAF ATAS KESULITAN View this Fotopage entry
Raudzah Arippin
Latest entry:BOIKOT ISRAEL!
LAMAN INI TAK AKAN DIKEMASKINI LAGI TANDA KEBENCIAN DAN KEMARAHAN YANG TIDAK TERHINGGA TERHADAP KEKEJAMAN YANG TIDAK BERPERIKEMANUSIAAN OLEH ISRAEL TERHADAP RAKYAT PALESTINE. SAYA MENYERU PADA RAKAN-RAKAN YANG MEMPUNYAI FOTOPAGES SUPAYA MELETAKKAN LOGO INI DI FOTOPAGES MASING-MASING. BOIKOT ISRAEL DAN SEGALA PRODUK-PRODUK MEREKA. View this Fotopage entry
shahzura production
Latest entry:Pertunangan Zul & Yan || 4 Oktober 2008 || Kg. Anak Air, Kuantan
Assalamualaikum... Pada 4 Oktober bersamaan hari ke-4 kita beraya.. Pasangan Zul & Yan telah langsungkan majlis pertunangan mereka.. Hopely hubungan mereka berkekalan sehingga ke jinjang pelamin dan kekal sampai akhirat dalam alam perkahwinan nanti.. Untuk kawan-kawan...thanks jenguk kat fp saya... :-D :-D :-D Beberapa keping gambar untuk tatapan semua... View this Fotopage entry
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
nfi fhm
Latest entry:Tetamu datang.
Ssedeyy.... sedeyy nih...sob sob :-( ... sebab hajat nak makan kuetiaw goreng tak tercapai gak minggu nih. Kami tak jadi gi Jeddah, sebab hubby busy teramat kat Madinah nih. Weekend pon keje jugak. Saya lah yang boring dok umah layan citer2 kat tv yang dah dok ulang 8 kali. waaa nak kuetiaw. Hubby cakap insyaAllah weekend nih plak. Tapi sy tak mau berharap sangat. Takut keciwaa. Huh punya lah meluahkan perasaan sedey tak dpt mkn kuetiaw...hehe kuetiaw jerrrr.....kalau kat msia nih pasti nye ari2 sy masak... View this Fotopage entry
Mama Kimi
Latest entry:..Mari Update..
Hai Suma...sorry lambat update...coz this few weeks mmg sibuk ngan urusan kawin Kak Ngah...2-3 minggu ni asyik dok travel tak lekat kat umah..itu yg asyik tertangguh nak update...ni lah serba sedikit preview gambar kawin Kak Ngah untuk tatapan Ina...hehe..tapi sorry, gambar tak baper nak cantik cam camera canggih.. :-D Masa Akad Nikah Akad nikah dijalankan pada waktu malam usai solat Isyak...alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan dengan Sekali Lafaz ...terpapar kelegaan kat muka Ayah ngan Ma...... View this Fotopage entry
Lauk Pengantin..
SOuLha CaiRo
Latest entry:JUMPA ANDA SEMULA DI SANE...
Salam Buat Semua..Mohon kemaafan sekian lama tak up-date kt sini..mama sofwat rasa terharu sangat sebab ramai lagi yang setia mengunjung ke fp mama sofwat tapi N3nya masih sunyi..bukan saja tumbuh lalang,bersawang,ntah-ntah hantu pun ada hahaha.. Bila tengok statitik wah pengunjungnya setiap hari ratusan orng ,ada yang beremail minta diupdate inginkan cerita segar dari mama sofwat..wah macam glamour ler plak..tapi gitulah kan kalau saper2 yang masih setia beFP macam akak MADIHA.MAMASYA..MAMAFAMI..Kak RU... View this Fotopage entry
Princess Diana
Latest entry:MOVE TO BLOGSPOT
:-> dah lama dah pindah sebenarnya :-> PERSONAL BLOG > VISIT > http://nuruldiana008.blogspot.com/ BIZZNESS BLOG > VISIT > http://frendzybizzz.blogspot.com/ View this Fotopage entry
AFTER
syafqazhar syafiq
Latest entry:Will be right back
Sekarang ni syafiq lebih bergerak aktif kat FLICKR.. So,jemput2 la ke sane ek... Click le kat sini : http://www.flickr.com/photos/syafqazhar View this Fotopage entry
hADIE si dalangKEJADIAN
Latest entry:aku terkecewa...
Sepanjang semester praktikal nih... antara assignment yang perlu aku buat adalah berkaitan dengan gambar di bawah. Namun keputusannya sangat mendukacitakan... Ambil sedikit masa untuk menenangkan perasaan... apela nasib.... Gambar 1.1 - keadaan pencahayaan semula jadi di dalam bangunan Gambar 1.2 - jenis bahan yang digunakan untuk lantai gelanggang futsal Gambar 1.3 - antara elemen yang mempengaruhi keadaan angin bangunan namun aku sedar... apalah gunanya berdukacita di atas perkara y... View this Fotopage entry
Syakir Zainol
Latest entry:Selamat tinggal Fotopages...
Salam. Dengan ini saya mengisytiharkan syakirzainol.fotopages.com tidak lagi akan di-update berikutan langkah2 memboikot rejim Yahudi. Sekarang saya akan berkampung di http://syakirzainol.blogspot.com dengan wajah baru yg lebih ceria :D View this Fotopage entry
Aku tanda dulu budak ni besar nanti!!!
muhammad fairuz
Latest entry:Attention please.......
Sorry guys... laman ni tidak akan diupdate lagi lps ni... sudah berpindah ke sini.. http://www.flickr.com/fairuz_frz View this Fotopage entry
rinz zura
Latest entry::: SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN yg KE 62
semoga panjang umur & di anugerahkan kesihatan yg perpanjangan.... buat daddy tersayang... View this Fotopage entry
Kak Lin
Latest entry:Assalamualaikum.....
Jumpa Kak Lin Disini..... http:/kaklins-gallery.blogspot.com View this Fotopage entry
miss fliffy angel
Latest entry:wajah anak2
salam.. actually i going to close my fotopages but i love it here so much memories and link of friends so here some digital scrapbooking works :) recent faces of my kiddos ! be back for more,, :-D credits info at my blog http://www.funwithfliffy.blogspot.com View this Fotopage entry
srs feqah
Latest entry:KUDAT Sabah
Assalamualaikum & salam 1 Malaysia.. WHEN THERE'S A WILL THERE'S A WAY Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lebih kurang macam 'Hendak 100 daya tak hendak 1000 dalih'. Kalau kita mahukan sesuatu sudah tentu ada cara, tapi jangan pula malas berusaha. Kalau sendiri malas, itu sengaja cari nahas............... UPDATE 2011 Fuuhh..5 bulan tak update..Tengok macam dah sunyi je fp ni, tu yang maleh nak update. Tapi sayang la pula tak dapat nak tulis kenangan & coretan 2011. Kalau FB tu setakat update st... View this Fotopage entry
Wednesdays Child
Latest entry:Awwww. SPAMMERS make us disable comments
You can still send a PM. View this Fotopage entry
Puzzle
zeze abd
Latest entry:SELAMAT HARI RAYA
Akhirnya berjaya abah buat kad raya......hahahahaha tahun ni malas betui abah ni....tapi dik disebabkan kekawan abah kuatkan semangat jadi akhirnya siap juga kad raya abah untuk kekawan2 serta cucu2 abah....hahahahah Abah mengambil kesempatan mengucapkan Selamat Hari raya dan Maaf Zahir batin..... terimalah kad yg tak seberapa ni.......kalau ada umur panjang kita jumpa lagi.....Abah raya ni giliran di Kg.Telaga Bata Aloq Setaq Kedah dari 18hb hingga 22hb.......kalau ada sesapa yg dekat umah cam kak amal... View this Fotopage entry
amaruszati noor rahim
Latest entry:PINDAH KE GALERI
salam. saya telah berpindah ke galeri. untuk perkembangan lanjut tentang produk, aktiviti, tutorial, kelas, sila klik http://zatidhati.blogspot.com. terimakasih View this Fotopage entry
za dzul
Latest entry:A day with Dr. Edy (my goodfriend)
venue: Zoo Negara "kunun2 baru balik dr ireland..(memang punnn..) dah2 la tu buat2 ala2 aku nih jadik tourist guide ko lak,edy oii!! :P" edy: lame dh xjumpe ko.ahakss..time aku balik msia 2 tahun lepas kot.tinggal ko je bdk pompuan kelas kite yang lom kawen!! za: aku tau dahhhh..biasalah..aku dahulukan kawan2 aku dulu. LOL p/s: beb..thanks a lot for today.giler best kuar ngn ko and having fun together. friendship forever ok!! :flowers: View this Fotopage entry
napie moksin
Latest entry:Penutupan My Pages - Official Closed
DENGAN RASMINYA SAYA MENUTUP FOTOPAGES INI. Please visit me below: WEBSITE http://www.napiemoksin.com MY BLOG http://blog.napiemoksin.com ADD ME FACEBOOK http://www.facebook.com/napiemoksin BECOME MY FAN CLUB http://www.facebook.com/napiemoksinphotography Twitter http://twitter.com/napiemoksin TERIMA KASIH KEPADA ANDA YANG MEMBERI SOKONGAN KEPADA SAYA UNTUK TERUS MAJU DALAM BIDANG FOTOGRAFI. RGDS, NAPIE View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
Abah Along
Latest entry:Makan2 Sambil Melihat Matahari Terbenam........
Sesekali abah ajak kekawan bertenang-tenang fikiran.....duduk tepi pantai sambil melihat matahari terbenam...sambil makan2.... jom kita tengok... cantiknya langit tu ciptaan ALLAH...... Ada yg ambil kesempatan berdua2an sambil berpuitis memadu janji untuk masa depan......( hanya untuk org bukan islam shj)....kalau islam tak leh duduk berdua2an...hahahah apa lagi order le makanan.......Tom Yam panas...ke..... banyak gerai2 menyediakan makanana yg enak2.... aduh sedapnya makan..... View this Fotopage entry
gila nyanyi
freeze second
Latest entry:selamatdatangtahunbaru!!
selamat datang tahun baru. semoga tahun baru turut membuka lembaran baru dalam hidup aku dan kamu. selamat tahun baru. selamat berazam baru. selamat sejahtera.. photo was taken few months back, when we bersukahatiria at genting. taken by my cousin from another gondola View this Fotopage entry
najla eshopping
Latest entry:more raya collection for you!
Trinity Butterfly Set Size : 6 months Trinity Shirt & Pants Set Size : 3 - 6 months Mothercare Butterfly Tee Size : 1 yr Barbie Pinky Dress Size : 1 yr SOLD Barbie Flower Dress Size : 1 yr Gymboree Dress Size : 1 yr - 1 1/2 yrs Next Pink Dress Size : 4 - 5 yrs Next White Dress Size : 3 yrs Hipp... View this Fotopage entry
Nadzri And Sabrina
Latest entry:First Baking
Sab rasa dah ramai yang suruh Sab update.. anyway, macam ni lah.. sekarang ni Sab ada bz sikit.. mungkin tak dapat update selalu tapi Sab tak akan tutup terus FP Sab.. kalau Sab rasa Sab free, Sab akan update erk.. hehehe.. sorrylah buat kengkawan yang sudi jenguk FP Sab.. asyik bersawang je erk.. Sab tak sempat lah nak update.. terlalu banyak aktiviti lately.. Kali ni Sab citer ringkas je erk.. Sab nak berkongsi gambar kek cokelat yang Sab try buat sendiri for the very 1st time..kat bawah ni.. resepin... View this Fotopage entry
Perjalanan pulang ke Penang.. Tamat
Think About It Thursday
Latest entry:Think About It Thursday
This is a game Fotopage. We leave a clue foto, and you try to guess what the thing is. That's why we call it Think About It Thursday -- you come by on Thursday and think about the puzzler. Go ahead and play and we'll catch up with you again next Thursday! Besides, just by taking a stab at the answer, you will receive a lovely free Trackback to your own Fotopage. Don't forget that famous old lottery adage: You can't win if you don't play! :-D Scroll down to begin.... View this Fotopage entry
Huh?
Ros Leenda
Latest entry:Tomyam Kerang & Anniversary Ke21
BAHAN-BAHANNYA:- 1 Kilo Kerang 2 Biji Bawang Besar 2 Inci Halia 2 Inci Lengkuas 5 Biji Cili Padi – Di Pecah2 2 Batang Serai – Di Ketuk 2 Tangkai Daun Limau Purut 6 Biji Limau Kasturi - Air Dan Garam Secukupnya CARA MENYEDIAKANNYA:- Kerang Di Bersihkan Kemudian Di Rebus. Bawang Besar, Halia Dan Lengkuas Dihiris Kemudian Di Masukkan Ke Dalam Rebusan Kerang. Biarkan Mendidih. Kemudian Masukkan Serai Akhir Sekali Masukkan Air Perahan Limau Kasturi, Cili Padi Dan D... View this Fotopage entry
Ayam Mas Goreng Berempah
Puan Apple
Latest entry:Masih mengingati..
Setelah sekian lama, hati ini masih tertinggal di sini.. View this Fotopage entry
Wan Zaiton Wan Sulaiman
Latest entry:Taman Rehlah Sempadan Terengganu & Kelantan
View this Fotopage entry
dah jadi lauk :)
Lee Lin
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016