Want your
own Fotopage?






 
Jie Jie's Fotopage

By: jie jie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 21-May-2008 13:45 Email | Share | Bookmark
BAJU SULAM MANIK

 
 
 
 
 
 
Salam untuk semua teman

Sebenarnya akak terlalu sibuk sejak akhir2 ni. Mesyuarat hingga jam 5.30 ptg. Balik terus lepak. Dapat bukak sekejap aje komputer dah layu mata ni. Banyak2 sorry pada kengkawan yang akak tak ziarah fp semua ye! dan banyak2 terima kepada kengkawan dan pengujung yang datang ziarah dan yang tinggalkan komen. Lihat statistik minggu ni dibandingkan dengan minggu lepas





Banyak pic yang tak dapat di update. Jadi kali ini akak nak tunjuk gambar baju sulam manik yang cukup akak berkenan waktu akak melilau (window shopping) di Kajang sedikit masa dulu. Bagi peminat2 baju sulam manik ni boleh lah tiru kalau di hati tu berkenan lah, akak memang zoom gambar supaya jelas jahitannya. Ini pun ambik curi2. He he he he. Nama jahitan sulam manik ni akak tak tahu.Bagi yang sepenuh masa menyulam manik ni, berduit ni tauuuuuu. Ok ye layan ajeeeerrrrrrrrrrrrr.


Yang ni bukan sulam manik.




Yang ni senang dijahit.


amacam yang ini? cantik tak?


Close up biar dekat, senang nampak cara susunan maniknya


Kalau dapat jahit sendiri alangkah bahagianya kan? Jimat duit dan rasa puas.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net