Jie Jie's Fotopage

By: jie jie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 1-Mar-2010 16:24 Email | Share | | Bookmark
THANK YOU

Salam buat semua.

Ambik dan gantung di rumah masing-masing. Kenang akak sokmo2 deh!






Wednesday, 27-Jan-2010 04:08 Email | Share | | Bookmark
SALAM KEMBALI

 
Salam buat semua

Baru kali ini baru ade kesempatan untuk update Fp. Tapi tak ade photo masakan walaupun memang berlambak foto2 tu dalam simpanan. Ade menu lama dan ade menu acu cuba try test, tapi akak tidak kesempatan untuk upload dan share resepi. Maafkan akak. Maklumlah orang yang berkerjaya macam akak ni masa cukup cemburu dengan akak. Setiap hari ada saja kerja yang mesti dibereskan dan ade saja mesyuarat yang mesti dihadiri. Tambahan pulak di awal tahun ini.

Akak amat berterima kasih kepada rakan2 Fp dan Fb yang sering mengunjungi rumah akak ni, walaupun akak hidangkan dengan hidangan yang lama, anda masih setia dan masih mengingati akak. Akak pun sama. Terlalu merindui kawan-kawan dan masih ingin seperti dulu. Saling kunjung mengunjungi dan saling share resepi. Apakan daya akak tak terdaya untuk seperti dulu lagi. MAAFKAN AKAK UNTUK SEGALA2NYA.


BUNGA HIDANGAN PENGANTIN KHAS UNTUK ANAK BUAH PD 25 DIS 2009. TARIKH NI SAMA DENGAN HARI ULANGTAHUN PERKAHWINAN AKAK.


Saturday, 21-Nov-2009 13:10 Email | Share | | Bookmark
BAKAR AYAM

 
 
 
Salam buat semua

Lama betul tak update Fp ni. Konon2 busy.. tapi memang busy pun. Tapi ari ni mai rajin pulak sbb akak dapat email dari hubby pasal bakar ayam. Satu idea yang bagus bagi yang tidak mempunyai oven. Ikut cara ni.......








Friday, 18-Sep-2009 07:53 Email | Share | | Bookmark
BISKUT RAYA

Salam buat semua

Alhamdulillah akak cuti ari ni, jadi bolehlah akak update fp yg selalu ditinggalkan ini.. Tahun ni tak banyak akak buat biskut. Buat biskut ni pun atas desakan anak2...dia orang eksited sangat nak buat biskut raya. Akak turutkan jugak..nampak dia orang puas hati walaupun biskut dia orang buat ada yang senget benget..tak ape laa..komen dia orang ttg biskut yang tak cantik tuuu...'tak ape bu..yg tak cantik ni kita orang makan...' bukan 1 atau 2 yang tak cantik, tapi semuanya lahh...tapi tak apelah asalkan dia orang dapat merasakan suasana hari raya yang bakal disambut 2 hari lagi. Yg paling suka anak akak yang bungsu darjah 5 dan kakaknya ting 1. Dia orang lah yg bantai buat biskut dari pagi sampai petang..Yang seronoknya....Radio yang selama ini tak pernah disentuh, kini bergema kat dapur akak......nak dengar lagu raya....tak dengar lagu raya tak ade feeling nak buat biskut....gitulah gelagat anak2 akak...sampaikan bila channel tu tak perdengarkan lagu raya, mulalahhh mereka merayau cari channel yang ade lagu raya......ha ha ha ha geli2 hati akak dibuatnya. Tu la sikit sebanyak suasana membikin biskut raya tahun niiii..........Jom tengok biskut akak........ALAMAK TAK DAPAT UPLOAD GAMBARNYA.BERIA2 AKAK PILIH PIC BISKUT TU..TAPI BILA UPDATE TAK DAPAT...BUKANNYA APE RUPANYA BATERI SUDAH HABIS.........AKAK DAH CHARGE TAPI CHARGER ROSAK RUPANYAAAAA...... .NAMPAKNYA RAYA NI TAK DAPATLAH NAK AMBIK GAMBAR BUAT KENANGAN.....HU HU HU.

AKCELI bukan penting sangat pun gambar biskut tu..........cuma bila bersama anak2 bikin biskut tu yang cukup menghiburkan....akak tuliskan di sini untuk dijadikan sebagai kenangan nanti bila anak2 dah besar kelak...........


Wednesday, 16-Sep-2009 16:23 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT HARI RAYA

Salam buat semua.

Terlalu lama rasanya akak tak update Fp. Sorry kerana tak dapat menziarahi Fp kawan-kawan, adik2 dan abang2...masa rasanya terlalu singkat. Lihat saja lah bulan Ramadhan kali ini. Terasa cepat sangat berlalu. Ahad ni dah nak raya...akak tak sempat nak tunjuk2 masakan akak masa berbuka.. dah nak raya..hi hi hi.

Tahun ni dapat banyak jugak kad raya dari teman2 cyber. Alhamdulillah..terima kasih atas ingatan kalian semua. Ni antaranya:

1. Dari teman2 di tagged





















Dari Fp

1. Fauzana



2. Pak cik PI



3. MaDiHaA



4. IDA



5. Mamasya



6.Amal



7. Jasmeen



Duit raya dari Jasmeen



8. Kak Rusnah



Yang ni aje lah yang sempat akak ziarah. Terima kasih semua.

Akak balik kg ari jumaat..so akak ambik kesempatan di sini mengucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN. Kalau sekiranya ada terkasar bahasa dan terguris di hati bila akak berbicara..semua itu cuma gurauan..maaf dipinta....salam buat semua keluarga dekat dan jauh.


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net